Takaisin Colosé:n sivuille

Colose on mahdollisuus

Colosé on dynaaminen ja luova kosmetiikkasarja, joka sisältää täydellisen linjan ihon- ja kauneudenhoitotuotteita naisille ja miehille sekä koko perheen käyttöön.  Colosén tuotteet valmistetaan omassa tehtaassa Sveitsissä, jossa korkean hygieniatason ja laadunvalvonnan mittareina ovat sekä ISO 9001- että lääketeollisuudelta vaadittava GMP-sertifiointijärjestelmä.  Colosén tuotteita ja raaka-aineita ei testata eläimillä.

Colosé tuotteet ovat olleet markkinoilla jo yli 40 vuoden ajan, niinpä ajansaatossa on syntynyt mielenkiintoisia menestystarinoita Suomen Colosélaisten joukkoon.  Tässä vilkaisu nykyiseen ja lähihistoriaan!

YHTEYSTIEDOT TÄMÄN SIVUN ALAOSASSA.

:

Colosé Finland 45 vuotta Suomessa vuonna 2014.


    Pirjo ja Jarmo Miettinen Careliánasta Imatralta

  Tiina ja Risto Peltola Rising Sunista Salosta

  Anu Ankelo ja Tiina Mäkelä Alppikukasta Uudestakaupungista

  Titta Miettinen Carelianasta ja Maajohtaja Teija Ylistalo

::

:

:

LISSI SLOTTE Colosé Finlandin toiminnanjohtaja 1969 - 2009

Tasavallan Presidentti,
Suomen Leijonan Ritarikunnan Suurmestari,
on 6.12.2008 antananut toiminnanjohtaja Lissi Slottelle
SUOMEN LEIJONAN RITARIKUNNAN RITARIMERKIN

40 vuoden ansioituneesta työstä suoramarkkinoinnin
parissa Colosé Finlandissa.
Lue suoramarkkinoinnin historiasta
Coloséssa kirjasta "Yksissä kansissa" Lissi Slotte.

Kirjan voit tilata:
lissi.slotte(at)gmail.com
teija.ylistalo(at)colosefinland.fi


Muotimaailma, syksy 2009 kirjoitti Teija Ylistalosta (Maajohtaja)
"Hoida itseäsi ja muita ammatiksi"


  >Lue juttu tästä >


COLOSÉssa ON MAHDOLLISTA TEHDÄ MERKITTÄVÄ URA KOSMETIIKAN PARISSA; Pirjo Miettinen

perheineen on toiminut jo 30 vuotta maahantuojana

OTA YHTEYS MAAHANTUONTI CARELIANAAN:  careliana@colose.fi

  Juhlakonferenssi järjestettiin Imatralla upeassa Valtionhotellissa.

                                                         

                                


Maahantuojan ja  Careliánan historiaa … 

1981 IMATRA

Se oli kesää1981, kun Colosén pitkäaikainen tj. Lissi Slotte sai minut
innostumaan Colosé – kosmetiikkasarjasta työnä.

Olin toki aikaisemmin ollut sarjan tuotteiden kanssa tekemisissä, sillä joskus -70 luvun alkupuolella me nuoret imatralaisrouvat pidimme kilpaa Colosé – esittelyjä kivojen emännänlahjojen ja hyvien tuotteiden kannustamana. Kukaan sen ajan Colosé-käyttäjistä tuskin koskaan unohtaa sarjan Astralia- parfyymia, jota kaiholla muistellaan ja edelleen takaisin toivotaan.

Siis kesällä 1981 otin ensi askeleeni Colosé-esittelijänä oman pankkityöni ohella, sillä liityin paikallisen tukkumyyjän (ryhmän johtaja) Sirpa Tannisen ryhmään. Tavallaan pidin kutsujen pitämisestä heti alusta alkaen vaikka on myönnettävä, että jännittämisellä ensimmäisissä esittelyissä ei ollut mitään rajaa, tuotteiden nimet unohtuivat, puhumattakaan tuotteiden sisältämistä aineista. Tässä asiassa haluankin rohkaista jokaista Colosé- työtä aloittavaa, että ”kukaan ei ole seppä syntyessään” ja kiperiinkin asiakkaan kysymyksiin löytyy oikea vastaus kysymällä, sillä onhan meillä aina ollut laadukas koulutus tukenamme. Jokainen asiakas ymmärtää sen, ettei kaikkea voi heti tietää ja muistaa.

1982 KARELIÁNA
Sitten elettiin v. 1982, jolloin aloitin oman ryhmän, nimi oli alusta asti Kareliána, etukirjain vain myöhemmin muuttui ”kansainvälisemmäksi”. Yrityksemme karelia- nimi viittaa kotiseutuumme ja vanhempieni karjalaisiin juuriin.

Minulla oli ilo saada ryhmääni mukavia naisia ja saimme kohtuullisia tuloksiakin aikaiseksi. Jokaisen ryhmänjohtajan suuri ilo on omien esittelijöiden ja jälleenmyyjien onnistuminen ja menestyminen. Mieleenpainuvin muisto oman ryhmän ajoilta on ryhmässäni olleen upean Alli Räsäsen tuloslaskentakisan voitto eräässä konferenssissa. Sen lisäksi, että hänet palkittiin ruhtinaallisesti, sain minäkin hänen ryhmänvetäjänään kauniin lasimaljan, joka on kodissamme aina kunniapaikalla. On aivan ihanaa muistella, kuinka pienistä asioista se onnellisuus meille itse kullekin syntyy.

Tämä asia ei ole mihinkään vuosien varrella muuttunut, vaan ihan jokainen ryhmänjohtaja iloitsee aidosti omiensa menestyksestä.

1983 MAAHANTUOJA
Vuoden 1983 pääsiäisen aikaan tuli yllättävä tarjous toiminnanjohtaja Lissi Slotten puhelun myötä. Hän tarjosi meille mieheni Jarmon kanssa mahdollisuutta aloittaa Colosé- sarjan maahantuojana. Päivä jolloin puhelu tuli oli kiirastorstai ja ihanaan Lissimäiseen tapaansa, hän antoi meille miettimisaikaa yli pääsiäisen eli ensimmäiseen arkipäivään pyhien jälkeen. Siis aikaa miettimiseen ei paljon ollut, mutta rohkeasti vastasimme KYLLÄ. Maahantuonti Careliánan syntymäjuhlia vietettiin toukokuussa 1983.
Tästä meille alkoi täysin erilainen tapahtumia täynnä oleva elämä. Olen useasti sanonut, että me emme ole koskaan asiaa katuneet vaikka aina ei ”ruusuilla ole tanssittukaan”.
Pankkityön jätin huhtikuussa v. 1984, johon asti Jarmo oli virkavapaalla kaupungin virastaan. Jarmo jätti oman virkansa myöhemmin 1997, toimien mahdollisuuksiensa mukaan myös yrityksessämme oman työnsä ohella.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Viime vuosina myös tyttäremme Titta on palannut ulkomailla opiskelun jälkeen yrityksemme palvelukseen kokoaikaiseksi työntekijäksi. Muistuu tässä yhteydessä mieleeni se, kun olimme aloittaneet maahantuonnin ja ensimmäinen varasto rakennettiin kotimme yhteyteen.  Silloin 5-vuotias Titta rämpytti sisäpuhelinta seinän toiselle puolella ja kertoi lähtevänsä baariin syömään, jos ruokaa ei pian alkaisi kuulumaan. Sellaista oli yrittäjän lapsen elämä!  Poikamme Toni on osallistunut perheyrityksemme työhön mahdollisuuksiensa mukaan, koska on ollut aina työssä muualla päin Suomea.


COLOSÉ PERHE
Näin ovat vuodet vierineet ja pian on jo 30 vuotta maahantuonnin aloittamisesta. Me sanomme usein hymyillen, että olemme suuri ”COLOSÉ-PERHE”, johon kuuluu satoja ihania colosélaisia ympäri Suomen. Mielestäni tämä on aivan totta, sillä luulen että monessa yrityksessä ei koskaan opita tuntemaan työkavereita niin hyvin, kuin meillä Colosélla.
Me jaamme ilot ja surut ja tiedämme toisistamme paljon, paljon enemmän kuin työkavereiden kesken on tavallista. Lukuisat yhteiset tilaisuudet, koulutukset, konferenssit ja matkat lähentävät meitä toisiimme ja antavat sitä aitoa elämän iloa ja työssä jaksamista. Colosé on täynnä mukavia tarmokkaita ihmisiä!

Lämpimin ajatuksin
Pirjo Miettinen

PS. Suomen colosélaiset viettävät 45-vuotiskonferenssia tammi-helmikuun 2014 vaihteessa juhlistaen mennyttä vuotta upeine palkintoineen, upeine palkittavineen ja upeine osallistujineen. Juhlien vastapainoksi tiedämme hyvin, että Colosé- työ on tarmokasta arjen aherrusta, tavoitteiden laadintaa ja seurantaa, esittelyjä, tavaroiden tilaamista ja toimittamista, koulutuksiin osallistumista, menemistä ja tulemista, kaikkea mahdollista. COLOSÉ on työ, jossa voi menestyä HÄN ken niin haluaa ja mahdollisuudet ovat melkeinpä rajattomat! Laadukasta sarjaa on turvallista markkinoida.
Tervetuloa mukaan!

Ota yhteys Carelianaan: careliana@colose.fiRISING SUN OY:n TIINA PELTOLA ON OLLUT COLOSÉLAINEN JO VUOSIEN AJAN

Tiina Peltola on tehnyt jo pitkän uran Coloséssa Kauneusneuvojana ja Ryhmäpäällikkönä.  Vuonna 2013 hän jatkoi Rising Sun Oy:n johdossa.  Yritys toimii Salossa.

Ota yhteys Maahantuonti Rising Suniin: tiina.peltola@colosefinland.fi

*

COLOSÉssa ALOITTI MAAHANTUONTI ALPPIKUKKA 

Anu Ankelo ja Tiina Mäkelä ovat uusimpia maahantuojia Suomessa.  He ovat hoitaneet omia ryhmiään Uudessakaupungissa ja Porissa.  

Ota yhteys Maahantuonti Alppikukkaan: alppikukka@colosefinland.fi

:

COLOSÉ ON MAHDOLLISUUS MYÖS SINULLE!  Etsimme KAUNEUSNEUVOJIA koko Suomeen.

OTA YHTEYS PALAUTEKAAVAKKEELLA, SOITTAMALLA MAAHANTUOJILLE TAI MAAJOHTAJALLE TAI LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIVIESTI.