Takaisin Colosé:n sivuille

Voit tilata tuotteitamme kätevästi netin kautta Colose Shopeistamme.

HELSINKI / VANTAA- Managaia.colose.fi.com - Mariella Petsalo
Olen käyttänyt Coloséa vuodesta 2003 ja tunnen jokaisen tuotteen kuin omat taskuni. Loistavien tuotteiden lisäksi saat myös erittäin asiantuntevaa ja luotettavaa ohjausta juuri sinun ihollesi sopiviin ratkaisuihin. Colosé on 100% eläinkokeeton tuotesarja ja sillä on ISO 9001 sertifikaatti , joka takaa korkean laadun. Tuotteet ovat kasvipohjaisia ja niihin on käytetty eteerisiä öljyjä. Vapaaehtoiset testaavat tuotteet ihotautiklinikalla, joten sarja sopii erinomaisesti myös allergikoille, atoopikoille ja psoriaatikoille.
Halutessasi tulen pääkaupunkiseudulla pitämään myös tuote-esittelyn luoksesi, työpaikalle, hemmotteluiltaan. Teema räätälöidään juuri Sinun ja ystäviesi toiveiden mukaisesti. I can also be at your service in English.
HYVINKÄÄ - Kaneliinashop.com - Nina Koskela
Olen ensimmäisen kerran tutustunut Colosén tuotteisiin 1993. Olen toiminut esittelijänä ja nyt toimin ryhmäpäällikkönä ja esittelen ilolla korkealaatuisia tuotteita, joita voin lämpimästi suositella myös Sinulle.
JYVÄSKYLÄ - Tuulasoikkalashop.com - Tuula Soikkala
Olen toiminut vuodesta 1985 Colosén parissa. Tunnen tuotteet hyvin ja suosittelen niitä laatutietoisille naisille sekä miehille, jotka haluavat huolehtia hyvin omasta ihonhoidostaan.
KOUVOLA - Vuokkonaukkarinenshop.com - Vuokko Naukkarinen
Olen käyttänyt Colosén laadukkaita ja hoitavia tuotteita vuodesta 1986. Samana vuonna aloitin myös myös esittelijänä. Colosé-sarjasta löytyy tuotteet kaikille ihotyypeille ja arallekin iholle. Suosittelen tuotteita myös Sinulle!
SALO - Hennakavandershop.com - Henna Kavander
Olen työskennellyt Colosén parissa 20 vuotta, siksipä voin sydämellisesti suositella Colosén korkealaatuisia tuotteita Sinulle ja koko perheellesi.
Colosé on sveitsiläinen luonnon raaka-aineisiin perustuva sarja, jolla on kansainvälinen laatustandardi eli SQS ISO 9001 sertifikaatti
TAMPERE - Caretarshop.com - Tarja Jääskeläinen
Olen Tarja Jääskeläinen ja toivotan sinut tervetulleeksi Colose Cosmetic Shoppiin!
Studio Caretar tarjoaa hemmottelevia ihonhoitoja, meikkausta sekä kestolakkauksia. Colosén korkealaatuinen kosmetiikka on tehty sinulle, joka arvostat puhdasta kauneutta, sertifioitua sveitsiläistä laatua sekä sitä, että ihonhoitotuotteitasi ei testata eläimillä.

Voit hakea tuotteet osoitteesta Varvarinkaari 14, Tampere, tai maksaa ne etukäteen, jolloin lähetämme tilauksesi postissa.
Tiedustelut ja ajanvaraukset puh. 044-555 7714 tai caretar@gmail.com
Studio Caretar on avoinna aina kun tarvitaan. Varmista tulosi puhelimella.
VAAJAKOSKI - Mariajukashop.com - Maria Juka
Voin lämpimästi suositella Colosén kosmetiikkasarjaa kaiken ikäisille naisille ja miehille. Tuotteet valmistetaan erittäin puhtaista luonnon raaka-aineista. Ne imeytyvät hyvin iholle ja ovat todella riittoisia. Colosélta löytyvät tuotteet kaikille ihotyypeille. Tervetuloa tutustumaan, tilaamaan ja nauttimaan maailmankuuluista sveitsiläisistä tuotteista!
YLÖJÄRVI - Ardanneshop.com - Anne Salminkangas
Teen hemmottelevia ihonhoitoja ja meikkauksia Colosén luonnonkosmetiikkatuotteilla Ylöjärvellä, Studio Ardannessa.
Haluan suositella Colosén korkeatasoisia tuotteita kaikenikäisille naisille ja miehille, jotka arvostavat sveitsiläistä laatua ja sitä, että valmisteitamme ei testata eläimillä.
Tervetuloa tutustumaan Colosén puhtaaseen kauneuteen!