Takaisin Colosé:n sivuille

VINKKEJÄ PIENTEN VIRHEIDEN KORJAAMISEEN JA KASVOJEN MUOTOILUUN

Oma, henkilökohtainen Kauneusneuvojasi auttaa Sinua löytämään oikeat värit.  Hänellä on myös hyvät vinkit, jotta onnistuisit aina kuten ammattilainen!

POSKIEN KAVENTAMINEN

Käytä aurinkopuuteria tai tummempaa poskipunaa varjostamiseen. Vedä posket ”lommolle”, niin näet kohdan, johon kevyt varjostus tehdään. Kasvot muotoillaan aina korvasta kasvojen keskelle päin kevyesti, pienellä värimäärällä kerrallaan, sipaisten. Tee vedot kaarevasti veneen muotoon, näin saat korkeat poskipäät esille. Levitä heleämpi poskipuna poskiluun korkeimmalle kohdalle parin sormen leveydellä.

KAKSOISLEUAN HÄIVYTTÄMINEN

Käytä tummempaa värivoidetta, aurinkopuuteria tai tummempaa poskipunaa häivytettävälle alueelle kevyesti sipaisten, häivytä huolellisesti ja laita kevyesti irtopuuteria päälle pehmentämään vaikutelmaa.

NENÄN KAVENTAMINEN

Käytä tummempaa värivoidetta sivuille ja nenän päähän hyvin häivyttäen. Tehosta irtopuuterin jälkeen vaikutelmaa levittämällä aavistus tummaa poskipunaa tai aurinkopuuteria.

PINTAJUONTEIDEN HÄIVYTYS

Juonteen pohjalle levitetään valokynää, jolloin se heijastaa valoa, antaen vaikutelman että juonne on matalampi. Käyttöohje valokynän käyttöön: levitä tuotetta aina (meikkivoiteen päälle) juonteen pohjalle esim. siveltimellä, taputtele kevyesti tasaiseksi.

AJANKOHTAINEN NIKSI

Leena (48 v.) Kajaanista iloitsi Colosén huulimeikki-ideasta:
”Käytän esittelijäni suosituksesta Huulihoide Garde+Sunia huulipunan alla ja aina illalla kasvojen puhdistuksen jälkeen. Päivän mittaan saan sävytettyä huulipunani tilanteeseen sopivaksi kätevästi. Olen huomannut jo muutaman kuukauden Colosé-huulituotteiden käytön jälkeen, ettei minulle ole tullut lainkaan huuliherpestä! Se on ihanaa!”

Miia (33 v.) Tampereelta on löytänyt tyyliinsä sopivat meikkituotteet Colosélta:
”Minulla on ollut aina ongelmana se, että meikkivoiteet ovat liian paksuja ja peittäviä – saatikka poskipunat! Esittelijäni teki minulle esittelyssä meikin, johon rakastuin. Sport-voide on kevyesti sävyttävä ja kosteuttava päivävoide, jota voin todellakin käyttää joka päivä. Laitan poskille sipaisun voidemaista poskipunaa, joka antaa vaalealle iholleni hehkeän loppusilauksen. Iho on mielestäni ihanan pehmeä ja urheilua rakastavana myös hengittävän tuntuinen.”

MIKÄLI SINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ COLOSÉ TUOTTEISTA, LÄHETÄ KYSYMYKSESI OSOITTEESEEN : tuoteinfo@colosefinland.fi