Takaisin Colosé:n sivuille

Colosén Kaunis Arki – meikki syntyy hetkessä!

1. Tässä Johanna tasoittaa Kristiinan ihon Sport Crémellä, joka on todella kevyt ja antaa luonnollisen lopputuloksen. Ennen meikkivoidetta laitoimme kasvoille Tyrninaamiota, joka tekee meikistä tasaisen ja kestävän.
2. Peittävä värivoide eli Créme powder peittää tummat silmänaluset, pienet näpyt, couperosan ym. ihon pienet virheet helposti ja kauniisti samalla hoitaen ihoa.
3. Kevyt irtopuuterointi tekee meikille kestävyyttä ja ehkäisee kiiltoa. Esim. luomivärin ja poskipunan levitys on helpompaa ja väri pysyy tasaisena kauan.
4. Kristiinalle valittiin Colosén Indien luomiväriduo. Koko liikkuvalle luomelle Johanna levitti hehkeän vaaleanpunaisen ja luomen ulkonurkkiin tummemman ruskean.

Eye Linerina käytettiin uutta Twistiä, joka on helppo käyttää ja siitä ei tule liian raju viiva, vaan siinä on tussimainen, luonnollinen väri.
5. Kulmakarvat saivat hieman tummennusta ja ne harjattiin ojennukseen Kulmakarvavärillä eli Multi Compact Creamilla.
Ripsille levitettiin ensin Basic tuuhentajaa ja sen jälkeen Mustaa mascaraa pari kerrosta. Tuuhentajan avulla iltapesu on helppoa, sillä väri lähtee helposti ilman silmänympärysihon hankaamista.
6. Poskipunaksi Johanna valitsi Auberginen, jonka levittämisessä hän käytti tuuheaa sivellintä.
7. Valon ja varjon leikkiä kasvoilla voi mainiosti korostaa Aurinkopuuterilla.

8. Kauniin ja kestävän lopputuloksen huulimeikissä saa aina käyttämällä huulten rajauskynää, tässä Kristiinalle valittiin Praline –väri.
9. Arkimeikin pelastaja on ehdottomasti nestemäinen Huulikiille. Sitä on helppo lisätä ja sen hoitavat aineosat hoitavat ja suojaavat huulia. Sopivat erinomaisesti kaikenikäisille, sillä ne eivät ole liian kiiltäviä. Tässä väriksi valittiin Hiekka.
10. Tästähän voisi innostua! Colosén meikit ovat kauniin värisiä ja niitä on helppo käyttää tavallisenkin naisen!
11. Raikas ja kaunis! Kiitos maskeeraaja Johannalle ja malli Kristiinalle.

OMA COLOSÉ ASIANTUNTIJASI AUTTAA SINUA VALITSEMAAN OIKEAT VÄRIT

                                                     

Varaa heti oma aikasi henkilökohtaiseen tapaamiseen Kauneusneuvojasi kanssa.  Yksin tai ryhmässä.